Brev

Mine forældre gør mig ked af det

Min mor og min far

bliver hele tiden så sure på mig

jeg begynder hele tiden at græde

men jeg elsker dem

Pige, 9 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har det på helt samme måde. Der er bare noget de er stresset over måske deres arbejde. Men jeg ved det ikke er dig❤️ Det var det heller ikke med mig. Så når de kommer til at blive sur på dig er de kede af det over de kom til det.

  • That girl, Pige, 14 år

Hej søde❤️
Jeg vil bare sige at alle har prøvet det du stør i lige nu jeg er selv uvenner med mine forældre næsten hver dag og det er rigtigt hård så jeg kan sagtens sette mig ind i hvordan du har det
Det lyder også som du elsker dem rigtig meget og det er en god start du kunne starte med at snakke med nogle af dine venner eller en vens mor eller far som du er tryg ved hvis det ikke virker kan du jo prøve at ringe til børne telefonen
Håber jeg kunne hjælpe❤️

  • Pigen der prøver at hjælpe, Pige, 12 år

behandler de dig ikke godt? har de nogle sinde givet dig en lussing? kaldt dig for dum? kaldt dig for tyk eller en møgunge? har de noglesinde kaldt dig for grimme ting? har de sparket? skubbet?
hvis de har det så er det vold
og hvis ikke er det ikke din skyld..
hvis jeg var din mor ville jeg holde om dig og holde dig i hånden … jeg ville gøre dig tryg.. og snakke pænt uanset hvad.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat