Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mine forældre fandt legetøj

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Onani er godt onani er sundt og du skal ikke skamme dig over det. Dine forældre ved det sikkert godt og jeg tror de har lagt vær med at sige det fordi at de ved at det kun er sundt for dig. Og så synes de at det er ok andet ville jeg ikke tro. Du er helt normalt.

  • Maya, Pige, 14 år

Det er bare en øv-situation og så fuckin’ pinlig. Den eneste trøst er nok at alting går over engang. Jeg oplevede det selv, ikke med mine forældre men med et par veninder der pludselig kom på besøg og stormede ind på mit værelse og i forvirringen nåede jeg ikke og få ryddet op efter mig. Og så lå der så en skoleagurk der og glinsede fordi jeg lige havde brugt den og ikke fået den væk. Mine veninder fnisede jo og sendte øjne og jeg troede jeg skulle dø. Man tror aldrig det går væk men en dag er det jo så faktisk glemt. Det er den eneste trøst jeg kan gi dig!

  • Pige, anonym, Pige, 15 år

Bare tag det helt roligt det helt normalt alle gør det ..det samme gjorde dine forældre i din alder hehe og så kan det faktisk ikke være bedre at de nu har set det da du så ikke skal tænke over det mere og bare kan nyde det for de synes helt ikke du er unormal de nok bare glad for at du lære dig selv at kende .. personlig er jeg selv blevet opdaget et par gange faktisk da jeg simpelthen ikke kan stoppe med at ride min bamse uden bukser på fordi det er så dejligt så dejligt ..at jeg faktisk elsker det så meget så jeg gør op Til flere gange dagligt heheh

  • Malene, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat