Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

mine forælder har sex hele tiden

hej

jeg brug for hjælp

mine forælder har sex 24/7

og jeg dør snart af det

og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre

please hjælpe

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det kan jeg virkeligt gost forstå ikke er rart. Jeg høre mange sige det her og jeg ser det som et problem og forældrene tager faktisk ikke hensyn til at børnene kan høre det og faktisk for det skidt og bliver dårligt tilpas. Den ene ting er at de kan gøre det når ingen er hjemme eller vente til i sover…. så kan de sætte musik på og stønne så tosit de vil! Det vildt ubehageligt at høre stønne lyde…. Husk som klasker sammen eller en seng eller Hva end det er som knirker. Men husk på at dine forældre er så glade og tiltrukket af hinanden at de slet ikke kan holde nallerne fra hinanden…. Det ret sødt og de beviser hvor forelskede de er og at de har brug for sex og at være tæt på hinanden og mærke hinanden på en anden måde end bare kys. Du når også dertil endag med en kæreste og sex og mærker selv hvor rart det er men det ændre ikke på at det påvirker af forældre skal knalde med hinanden hele tiden. Det super sødt og dejligt og husk det! De elsker hinanden og når de stønner er det fordi de elsker hinanden og det er rigtig rart. Det super godt ! Det pinligt at fortælle ens forældre man kan høre de har sex men jeg kommer med et par råd nu!

: mor…. jeg er så glad for dig og dig og far er så vilde med hinanden at i dyrker sex…. det er jo et tegn på i holder meget af hinanden men det larmer lidt og det gør mig lidt utilpas at det skal være så tit…. Jeg forstår godt i har behov for sex og at mærke hinanden på den måde…. Det helt naturligt jo men måske kunne i høre lidt musik…. Så vi ikke høre jer stønne ?

: mor …. jeg elsker dig virkeligt meget og jeg ved du elsker far men jeg ved også i tit dyrker sex og det dejligt fordi i elsker hinanden men vi kan høre det og det gør mig bange…. kan i finde en måde at gøre det på når jeg ikke er der eller sætte noget musik på eller noget så jeg ikke skal høre det?

Mor …. Jeg ved altså i dyrker sex nærmest hver dag haha og det da mega Nice men skru lige lidt ned 😉 det lige før naboen kan høre det!

Mor ! Jeg elsker dig….. og du elsker far ikk? Det rart at vide i er så glade for hinanden at i dyrker sex men det larmer …. Ved godt jeg nok selv når dertil en dag? Men kan i finde en løsning så jeg ikke skal være en del af det?

Det vildt svært at sige men ellers kopier det jeg har skrevet og send i en sms ! Hun skal nok lytte og hvis ikke så kommer jeg efter hende 😉
Det skal nok gå…. Når du skriver en besked eller siger det så træk vejret helt ned i maven 3 gange…. Tæl til 10 og få det sagt! Du kan godt søde ❤️❤️
Hej hej skønne du! Du for sej og dygtig at du skriver herind!

  • Pigen Sara, Pige, 14 år

Kender det virklig godt. Jeg har ret unge forældre, min mor var kun 20 da hun fik mig. Hun klær sig også vildt ungt med hullede jeans og sådan. Mine forældre kysser tit og min far klapper hende i røven hele tiden. Jeg kan også tydligt høre dem om aftnen i soveværlset. Eller især i weekenden om morgen hvor de ikke skal på arbejde, der får min mor virklig tur! Sys osse det er megafrust men så sagde jeg det til en veninde og spurte om jeg skulle gøre noget ved det. Men hun sagde hun ville ønske det var hendes forældre for hun har aldrig set hende forældre røre hinanden eller sige noget pænt til hinaden så hun går og er nervøs hele tiden for at de går fra hinaden. Så jeg har valgt og se positivt på det og ikk sige noget og bare høre musik i ørene hvis det blir for meget.

  • Anonym, Pige, 13 år

Der er kun en måde at få det stoppet. Du skal sige det til dem selvom det er akavet

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat