Brev

Min sukkersøde mormor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej med dig, sådan har min mormor også været men fortalte hende, hvordan jeg havde det med mig selv, og det respekterede hun, og valgte at lave sunde ting til mig så jeg kunne tabe mig igen

  • mone, Pige, 16 år

Hej
Jeg ved hvordan du føler.
Jeg tænker også virkelig meget på min vægt. Jeg har faktisk gået på kur. Jeg spiser ikke slik. De første par dage er det svært men det bliver nemmere. Du skal bare prøve at snakke med din mormor. Og sige til hende at du er ældre. Og derfor gerne ville prøve noget nyt. Prøv at forklare at der så godt du kan. For det er jo bare er kærlighed.

  • En 11 årig pige, Pige, 21 år

jeg pige på 12 år 🙂
jeg vil bare sige at jeg føler også nogle gange det sammen med at jeg tager lidt mere på når jeg er hos min mormor/farmor, jeg synes at du skal snakke med din mor om det fordi det kan godt hjælpe. Det er også vigtigt at du siger fra så din mormor hvis du ikke vil have mere kage/slik

Håber at det kunne hjælpe
M.V.H pige på 13 år

  • Ida, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat