Brev

Min storebror skal flytte

Min storebror skal flytte fordi han er gammel nok,

det er argeligt at han flytter fordi jeg holder meget af ham men jeg kan ikke få ham til at ikke flytte

hvad skal jeg gøre

Dreng 12 år

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Der er ikke så meget at gøre ved at han flytter. Jeg står i præcis samme situation med min søster. Men jeg prøver bare at få alt det bedste ud af det og jeg tager mange billeder. Vi har også aftalt at vi skal ringe sammen i hvert fald en gang om ugen. Jeg er sikker på at det bliver svært i starten men jeg tror at det bliver nemmere og nemmere at forstå med tiden. Men husk også at det jo ikke er farvel for altid.

  • Karla, Pige, 13 år

Nu er jeg selv en pige på 13 år, og her den 6 januar flytter min storebror til Thailand. Jeg skal konfirmeres til maj, og har først mulighed for at have en samtale med ham der, og generelt bare snakke med ham, og du rejser han tilbage til Thailand dagen efter min konfirmation. Jeg kommer helt sikkert til at savne ham. Men bare HUSK! Bare fordi han flytter, vil i jo altid være søskende. Og han vil helt sikkert tænke på dig vær eneste dag. Det lover jeg

  • Anonymt, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat