Gratis

anonymt

24/7

Brev

Min mor opdagede det på en uheldig måde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du:)
Som vi alle ved, kan vores forældre være så irriterende at høre på, men de elsker os helt ind til benet. Jeg kender jo ikke til meget om din baggrund eller noget, men du burde sætte dig ned og så kan i snakke om det og hun kan stille alle de spørgsmål, hun nu må have. Hvis du var min søn, havde jeg været så stolt over, at du havde fundet din egen vej, og ville støtte dig 100 procent, hvilket jeg også tror din egen mor vil.
Et bedre råd kan jeg simpelthen ikke komme med, da jeg jo heller ikke er ekspert, men blot et barn;)

Jeg håber du finder ud af noget snart:))
Hjertelig hilsen Cam

  • Cam, 15 år

Hej dreng på 17 år.

Jeg er biseksuel… Emm ved godt det ikke er det, som dette emne handler om, men jeg kan godt lide den her pige. Hun er virkelig sød, og jeg håber lidt på et tidspunkt at mine forældre ville opdage at jeg er biseksuel, min søster ved det godt. Og hun har ikke taget meget imod det, hun startede med at sige at hun ikke ville tale med mig. Men jeg gjorde det at forblive mig selv, som den jeg er. Og nu har min søster det fint med det, hun er måske faktisk lidt stolt over at have en søster som turer indrømme det.

Men jeg synes “du” skal prøve at snakke med din far om det, eller prøve at få en gammel normal samtale op, mellem din mor og dig.

Håber så meget at noget af det her ville hjælpe på dit problem

– Pige 14 år

  • Juls, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat