Brev

Min mor og jeg

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det der kender jeg godt men du skal bare svare din mor igen jeg er også bange for edderkopper du skal bare lade den sidde og kigge ned i din telefon hilsen mig

  • Anonymous, 12 år

Hej. Du gør ikke alt galt. Det lyder som om dig og din mor måske trænger til at have en “hyggedag” samen, måske kunne du forslå at i kunne lave noget sammen som i begge godt kan lide, f.eks. se en film, lave noget mad, bage, shoppe, gå en tur, skovtur. Ellers kan det være du kan snakke med en du stoler på som en lærer, eller et familiemedlem omkring hvordan du har det, så du kan få noget støtte. Håber det går bedre mellem dig og din mor. Hilsen Sophia

  • SophiaY, 17 år

Jeg plejer at sætte mig ind på mit værelse og skrive ned på et papir hvordan jeg har det, når mig og min mor er uvenner. Så giver jeg brevet til min mor og også lige en blyant med sådan så hun kan svare mig. Og så kan vi tale om det bagefter!

  • Nikoline :-), 9 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat