Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min mor og far

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heeey søde
jeg kender godt den følelse – men super sejt at du skriver herind når der er noget der går dig på. mine forældre er ret unge ift. de andres forældre fra min klasse.
men nu til sagen: mine forældre er ikke flove over at vi børn kan hører dem mm de bliver konfronteret med det. Jeg kan blive så irriteret når jeg kan hører dem da jeg synes det er noget der burde hører hjemme når alle sov, de går også tit og rager på hinanden imens mig og mine søskende ser det og jeg synes det er så klamt at se på.

mine råd til dig er:
1. sig det til dem – selvom det kan være grænse overskridende (mine forældre bliver flove når jeg konfrontere dem såå bare roligt det kommer ikke kun til at være dig der bliver flov hvis du konfrontere dem)

2. tag musik i ørene det hjælper altid mig når jeg ikke kan sove – også kan du jo heller ikke hører dem såå win win.

3. hvis du ikke tør at konfrontere dem så snak med en af dine nærmeste i familien – efter min oldemor døde har jeg kunne gå til min mormor med alt som i alt!! min mormor ved mere om hvad der sker i mit liv end mine forældre (men husk det skal være en du kan stole på og en som ikke sladre til dine forældre mm. du giver lov.

Håber mit svar/råd hjalp
Held og lykke i fremtiden

KH MIGG

  • Anonym, Pige, 15 år

Hejsa,
Hvis overståede fra anonym pige 15 år, ikke hjælper, så prøv at kig på en hvid støj maskine. Den korte forklaring er, af den udsender de vibrationer, som din hjerne har brug for til at kunne falde i søvn, og den hjælper med at “lukke andre lyde ud” som fx trafikstøj, gøen fra hunde, eller lyden fra dine forældre. Jeg bruger selv sådan en maskine til min datter på 1 år, da vi har haft problemer med hun ikke kan sove. Den har hjulpet rigtig meget. Søg på Google, og læs op på hvad du skal gå efter. De findes i mange udgaver og prisklasser 😊

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat