Brev

Min mor kæreste og de andre…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

synes du burde tage chancen og få mor til at slå op med ham

  • Tony, 16, Dreng, 21 år

Hej.

Jeg har selv været i den situation i laaang tid nu, bare med min far for jeg bryder mig ikke om hans nuværende kone.
Men til det har jeg at sige at du helt klart burde give hele den situation en chance 😉
Jeg gav selv min fars kone en chance og fandt så senere ud af at det ikke var mig.
Som du også skrev brød jeg mig heller ikke om at være i deres selskab og det gør jeg stadig ikke den dag i dag.
Jeg bor nu hos min mor fast og kommer engang hver anden weekend hjem til min far og co.

Et andet råd er nok at snakke med din mor. Hvis ikke hun lytter eller ikke hører på dig, så bliver du nødt til at tage fat i hende igen, for så må hun finde ud af hvordan din mor og hendes kæreste finder ud af det. Det er ikke dit problem. Det er din mor og du er hendes datter, hun skal trods alt være der for dig – og jeg siger ikke at hun skal slå op med ham, men tænke sig grundigt om, for det er det min far ikke har gjort og det er gået ud over ham selv og min lillebror og jeg.

Jeg håber at dette kunne give lidt hjælp, og held og lykke 🙂

  • the pige, Pige, 14 år

Halløj!
Jeg er selv skilsmisse barn og har gået igennem det præcis samme med min mor da mine forældre blev skilt. Jeg hadede min papfar med hele mit hjerte, især fordi jeg gav ham skylden for at mine forældre blev skilt. Jeg fortalte det til min mor, og selvom at jeg vidste at det ville såre hende, så har det hjulpet meget. Min mor og jeg kan snakke sammen uden en presset stemning som der var da jeg ikke havde sagt noget. Hun respekterede det meget, og forstod at det var svært med sådan en omvæltning for mig.

Jeg synes at du skal fortælle det til din mor, og forklare hende hvordan du har. Spørg hende om du kan få noget pusterum fra hendes kæreste og kærestens børn.

Jeg håber at det hjalp!

  • Dani, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.