Brev

Min mor – HJÆLP

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes måske at fu skal skrive et brev til hende. Eller måske vente til at du er alene hjemme, og derefter ringe til din far og snakke med ham om det.
Hvis din mor siger nej, syntes jeg at i skal sætte jeg ned og tage jer god tid om at snakke om det. Og husk at forklare hende at du stadig elsker hende ligeså højt som din far. Men bare har brug for et frirum.
Jeg ligger lige nu i et lille hus i min have, og jeg vil ind og have varmen nu! Ses

  • Mig der fryser, Pige, 11 år

Hejsa. Jeg synes at du skal sige det til hende som det er. Det lyder meget indlysende, men det kan godt være rigtig svært at få snakket om det. Som den anden pige også har skrevet, tror jeg også at det ville være godt at sætte sig ned sammen og snakke om det. Du kunne måske fortælle din mor det med at du føler at du næsten ingenting må, og så kunne i jo sammen finde en løsning så i begge er tilfredse. Det er også mega træls at skændes hele tiden. Nu ved jeg ikke hvad det handler om, men næste gang i kommer op at toppes kunne du måske tænke på hvorfor det skete? Så kunne i få snakket om det så det måske ikke sker så ofte? Men ja, som sagt så få snakket med din mor om det og fortæl hende hvordan du har det. Jeg er sikker på at din mor vil forstå det!
Kh mig

  • Pigen på 14, Pige, 14 år

Synes du skal snakke med din far om det først, han kan hjælpe med at få det sagt og arrangeret.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat