Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min mor er sur på mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

du kan måske prøve at tage en seriøs snak med din mor om det og sammenligne, hvad dine veninder får lov til. du kunne f.eks. få hjælp af dine veninder eller deres forældre?
ellers kan du prøve at bevise, at du har ansvar overfor dig selv, når du er ude f.eks. ved at komme hjem før tid eller lave pligter derhjemme. prøv ik at pisse din mor af i nogle dage, så når hun bliver mere sød, kan du spørge, om du må få lov til flere ting.

  • anonym, Pige, 13 år

Hej pige på 11 år!!! Kan godt se det er træls at din mor ikke lytter til dig…
Men du skal huske at hun gør det fordi hun holder af dig. Og ikke for at være sur.
Hvis du vil synes jeg du skulle snakke med din far om hvad han tænker?
for hvis han er enig med dig kan det være hun kan tage en snak med din mor om hvad du tænker på, hvor hun faktisk lytter. Du kan også komme med en ide på hvordan i begge er glade, lyder det ikke som en god ide? fx. at du slå sporing til så hun kan se hvad du laver. Men hvis du gerne vil have at du for lov til at være senere ud skal du også give hende en grund til at gøre det fx komme hjem til tiden. For hvis du kommer for sent mere end en gang så giver du hende en grund til ikke at stole på dig så hvis du er sød og opføre dig ordentligt kan det være hun lader dig være længer ude håber det går godt sødeste dig.

  • Anonym, Pige, 16 år

Kære pige på 11 år.

Jeg er også en pige på 11 med ADHD (forstår hvad du mener).

Mine forældre plejer ikke at blive sure på mig over at kommer 17 min senere hjem end aftalt. Mine forældre ville nok mere blive sure hvis jeg kom ca.35-45 min senere hjem.

Men måske skulle du sige at du er træt af at få skæld ud over 17 min. Måske kunne du skrive det i et brev som du sender til hende hvor der f.eks står “hej mor. Jeg bliver ked af det når du bliver sur over at jeg kommer 17 min senere hjem. Det er ikke minADHD der gør det, det er jo bare fordi, tiden løber fra mig, og så kunne jeg ikke finde mit rejsekort (ved ikke om du har det)”. Næste gang du skal hjem kan du sette dit ur til at ringe måske 15 min inden du skal være hjemme, så du kan nå det til tiden. 🤓 KH MIG🏳️‍🌈🌸✨

  • 🏳️‍🌈🌸✨, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat