Brev

Min mor bliver kold over for nye veninder!!

Hej børnetelefonen!

Jeg er en pige på 13 år!!
Jeg har på det sidste år fået 2 virkelig gode veninder (den ene er min bedste veninde). De bor i forskellige byer begge to, men jeg skyper med dem hver uge.

Jeg vil gerne fortælle om dem til min mor osv, men hver gang at jeg bringer en af dem på banen, bliver min mor helt kold over for det!!!

Jeg snakkede også med hende i telefonen den anden dag, og sagde at jeg skulle være sammen med hende den ene her i weekenden (hun hedder det samme som en pige fra min klasse).

Min mor blev rigtig glad for at høre det, og lød super glad. Jeg troede så lige at hun havde ændret sig, men da jeg fortalte at det var en anden en hun troede, blev hun helt kold igen!!!

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg kan gøre, for det burde jo være sådan, at mødre er glade når man får nye venner, men min mor er helt anderledes!!

Håber i kan hjælpe mig(:

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat