Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min mor

Kære børn, Som læser mit brev

jeg er et barn på 12 år. Jeg følger min mor laver forskel på mon søster ( på 14) og mig.
Altså hun forklæder, roser og er mere sammen med min søster. Jeg følger min søster for nyt tøj hver uge og bare for alt det jeg ønsker mig, men når jeg beder om noget for jeg det næsten aldrig.
Det som om jeg nogen gange er usyndelig

Har i prøvet det før?
Hvis i har hvad gjorde i ?
Har i et godt råd?

Jeg vil helst ikke blande min far ind han er lidt ligesom min mor bare ved min lillebror. Han giver ham rat i alt og lov til rigtig meget som jeg måske ikke vil have lov til.

PS men det med min far er måske bare mig.
Kh pigen der har brug for et råd

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg kender det
Det du kan gøre, for det første er det en god ide hvis du bliver sikker på at du bliver overset. Prøv i denne uge at lave en liste og så skriver du ned hvornår din søster for noget og hvornår du får noget skriv også ned hvid du føler du mangler omsorg.
Hvis du så bliver enig med dig selv om at du er overset burde du snakke med en voksen om hvordan du har det derhjemme. Det behøver nåvendigvis ikke være din far eller mor eller nogen i din familie det kan sagtens være en lære eller en bedste venindes mor. Hvis det heller ikke hjælper syntes jeg du skal ringe til børne telefonen igen
Håber det hjalp

  • Nora, Pige, 12 år

Hej pige 13 år

Jeg kender din situretion og det tror jeg de fleste gør. Ikke dermed sagt at det ikke er vigtigt for det er det. Der er en følelse og den er svær at ændre på men jeg vil gerne prøve at hjælpe.

De fleste gange man har det sådan er det ofte en tanke og ikke sådan andre oplever det. Det kan også være at det er sådan men din mor ikke kan se det. Derfor må du hjælpe hende.
Jeg syndes du burde tage snakken med hende selv om det måske bliver lidt svært. Du kan også skrive dine tanker ned eller vise hende dit brev her ind til.
Du kan sige noget som jeg føler mig overset eller kan vi ikke også lave noget sammen, jeg kunne godt tænke mig at vi gjorde sådan her eller noget helt andet, men i stedet for at vente på at det bliver et kæmpe problem som fylder alt for meget i hovedet kan du sætte dig ned stille og roligt og måske komme med nogen ideer til hvad det ville gøre at du ikke føler dig overset og usynlig.

Jeg håber at du kan bruge mit råd eller allerede har fået det løst med din mor. Held og lykke.

Kærlig hilsen

  • Pigen der har stået i samme situretion, Pige, 13 år

Kan godt fåstå det jeg har også en søster (hun får også alt det hun vil har) alså prøv af måske tal med en ven eller en du er trøk hved det var det jeg gjøre kh den pige da kan fåstå dit problem:)

  • Kartoflen/pige på 12, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat