Brev

Min far ser ned på mine hobbyer, hvad skal jeg gøre?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde,
Det ikke okay det din far gør, og forstår godt du træt af det. Men måske han er sådan, fordi han har svært ved at acceptere, at hans lille pige er blevet voksen? Fædre er generelt mere beskyttende iver for deres døtre, og har svært ved at de vokser op. Tænker det har noget med det at gøre.

Det retfærdiggøre ikke hans handlinger. Men måske i skal have en familie snak, hvor din mor (Hvis muligt, ved jo ikke om de skilt, eller om han er enlig med dig), må være mægler. Fortæl hende eller en anden voksen om at det her går sig på, og at du har brug for, at den her person taget en snak sammen med dig og din far. Sådan at han ligesom kan lærer at forstå, at du altså en ung pige, og du har dine holdninger og interesser.

Håber det kan hjælpe dig. Held og lykke

  • A, Pige, 22 år

Din far opføre sig ikke ordentligt og alt det du gør. Gør min søster også synes du skal tage en seriøs snak med ham om den måde han taler til dig.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat