Brev

Min far opdaget mig nøgen…pinligt

den anden dag, kom min far ind på mit værelse og se mig helt nøgen, og han kunne se det hele (PINLIGT)

og nu er der sådan lidt akavet noget mellem mig og min far.

har i prøvet sådan noget og hvad har i gjort for det ikke er akavet hvis det er ???

hilsen pigen på 13 år

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg har ikke prøvet det, men for det første så skal du ikke tage det så tungt, for jeg er sikker på at din far ikke har noget problem med det (ikke tag det på den forkerte måde <3). Han har jo set dig nøgen mange gange. Men forstår dig godt!
Men og for det andet så, hvis du prøver at være normal og bare være dig selv skal det nok gå over. Det er nemmere sagt end gjort men hvis du bare er dig selv, tro mig, så skal det nok gå over.
Håber jeg kunne hjælpe på bare en lille måde 🙂

  • Anonym, Pige, 13 år

Halløj!
Du skal slet ikke tage det så tungt! Kan da godt forstå at man helst vil undgå det, men synes ikke man skal føle sig akavet over det. Du skal jo tænke på at din far har været vant til at evt. tørre dig efter badet da du var lille. Tror bare du skal forsøge at glemme det, og lade vær med at hænge fast i det:)

  • Gymnasie pige, Pige, 18 år

Altså lige det det sker føler man jo jorden går under. Da jeg var 13 og troede jeg var alene hjemme stod jeg og onanerede med bruseren da min storebror stormede ind på badeværelset. Vi har åben brusekabine og jeg har aldrig været så flov og pinlig og klar til og krybe i et musehul. Troede jeg skulle dø! Min storebror grinede lidt men som en skriver efterhånden går det over og til sidst kan man næsten ikke huske det mere. Det er to år siden nu og jeg er for længst kommet over det. Det sker også for dig. Knus.

  • Pige 15, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat