Brev

min far og mig…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Træk vejret dybt!
Tag en snak med din mor. Få hjælp til at tage en snak med din far. Det fungerer meget bedre, hvis du får noget hjælp;)))

  • Anonym;), Pige, 14 år

Hej pige.
Jeg har også haft det svært med min far og har det stadig. Jeg talte også med en masse mennesker om det (især med min mor) og det hjalp rigtig meget, da det var sværest. Nu går det bedre, men jeg ser ham slet ikke. For at du ikke skal ende i samme situation som mig har jeg nogle gode råd der har hjulpet mig meget:

Du kan snakke med en professionel. Eg har snakket en masse med en psykolog og en sundhedsplejerske og det hjalp rigtig meget.

Du kan også tage eget initiativ. Jeg ringede til statsforvaltningen, der indkaldte til møde.

Jeg håber virkelig at alt bliver godt for dig igen. 🙏

Hilsen,
Pige 12 år

  • Anonym, Pige, 12 år

Hejsa.
Jeg har heller ikke et specielt godt forhold til min far. Ikke at han skælder mig ud eller noget. Det er bare som om at uanset hvad jeg gør er det det modsatte af hvad han gerne vil have. Han vil gerne have at jeg er som han synes at jeg skal være, selvfølgelig. Men jeg er præcis det modsatte.

Jeg ser ham også kun hver anden weekend. Og det er længe nok for mig. Han arbejder alligevel altid når jeg er der så jeg ser kun min papfamilie. “Super fedt.”

Synes bare lige at du skal vide at du ikke er alene.

– Anonym 13 år

  • 13 årig pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat