Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min far er som en fremmed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej☺️☺️. Nu skal du høre. Jeg har rigtig mange skilsmisse børn i min klasse. Og mange af dem har sådan nogle lorte fædre. Så du er ikke den eneste ☺️. Jeg synes at du skal tale med ham en sidste gang, og så skal du sige at du simpelthen bryder kontakten hvis han ikke strammer op. Sig alt det du har skrevet her. Hvis han ender med at blive sur ligesom sidst synes jeg ærlig talt at du skal bryde kontakten. Hvis han gerne vil have kontakt til dig igen er det ikke for at spørge om du kan passe din lillebror, men for at sige undskyld. Gør det klart for ham🙌🙌💪💪💪💪. Du fortjener ikke det her. Du skal heller ikke tabe dig for hans skyld, hvis du overhovedet skal tabe dig skal det være for din egen ❤️. Hav sådan en god dag🙌

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej pige på 14 🙃💜
Det lyder virkelig ikke særlig rart det der sker med din far. Jeg er glad for du skrev, for jeg vil rigtig gerne bare prøve at hjælpe dig så meget som jeg kan❤️🌺 Du skriver at du er ved at blive kvalt i dine tanker. Sådan burde du slet ikke havde det, han er din far og han burde lytte og forstå mere af hvad du siger! Du har din mor og din stedfar, men man har også brug for en anden i sit liv og der burde han være en af dem du kunne være tryg ved. Jeg ville råde dig til måske at tage et screenshot af dit brev og vise din mor det og fortæl at du har skrevet det. Jeg ved godt du har fortalt hende det før, men jeg tror enten ikke at hun helt forstår hvor dårligt du har det med din far pt, eller så har hun brug for at få det at vide på en anden måde måske? Vis ikke du har lyst til det eller at det hjælper kan du snakke kun med din stedfar? Eller en veninde, eller en bedsteforældre, nogen der kender din far så kan de måske råde dig til hvad du kan gøre de kender jo også din far og kan måske regne lidt ud hvordan har reagerer på hvad. Jeg ville råde dig til også at ringe til BørneTelefonen først:)
Håber virkelig du få det bedre snart❤️❤️🤞🤞

  • Energispreder, Pige, 13 år

Du akn få en rådgiver eller bissider her fra børnetelefonen til at hjælpe dig med at snakke med nogle om det

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat