Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min far er i fængsel

Min far er i fængsel

og har meget svært med at koncentrer mig om mit liv

 

har i nogen gode råd til hvad man kan gøre for at glemme det lidt

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Nu ved jeg jo ikke om du har mange venner eller om du går til en sport…? Men ihvertfald skal du dyrke noget motion så du har mulighed fra at komme væk fra det hele og slappe af, og bare være dig selv. Og så måske brug noget mere tid med dine venner, eller tal med et andet familiemedlem hvis du har det meget svært.

Jeg håber jeg kunne hjælpe og du kunne bruge mit råd😊

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej.
Hvis jeg var dig, ville jeg finde mig en hobby/sport/spil som du har kan fordybe dig i, fordi så glemmer du lidt omverden. Det vil give dig ro, og så vil du måske kunne koncentrere dig bedre.
Håber du kunne bruge mit råd 🙂

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej
Jeg kender det med at have noget i tankerne hele tiden, som optager al ens tid. Men jeg har gjort mig den erfaring, at hvis man har noget at give sig til, som man bliver glad af, kommer tankerne automatisk over på noget andet. Det kan f.eks. være en sport, og gerne noget du kan lave/dyrke der hjemme også. I mit tilfælde er det dans, når jeg danser glemmer jeg alt andet og fokusere på dansen, som også gør mig glad. Men find ud af hvad der gør dig glad, det kan også være at være sammen med dine venner. Hvis du har nogle tætte venner så fortæl dem om hvordan du har det, og så er jeg sikker på at de vil hjælpe dig, med at opmuntre dig. Mit råd er altså at du skal finde noget at lave som gør dig glad, og bruge din tid på det istedet for at tænke så meget over din far:-)

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat