Brev

Min far

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Min far kan også blive utrolig ubehagelig når han er sur, og det kan være svært at gøre noget ved. Du skal bare huske at det ikke er dig der er noget galt med, og måske er din far bare en sur gammel tosse som min far er. Du kan godt prøve at fortælle din far hvordan du har det, men min erfaring er lidt at man ikke altid kan lave om på folk, og jeg er sikker på at han ikke kunne ønske sig en anden datter end dig😘

  • Ida, Pige, 15 år

Hej jeg har det også svært med min far og vi har fået det løst sådan at jeg har haft møder med en masse forskellige mennesker og så sarkkede de med min mor og far og så fik vi lavet et kodeord til når det er jeg syndets han bliver for voldsom og det virkede faktisk jeg syndets måske at du kunne prøve det samme lave et kodeord så han ved at nu går han over stregen og du bliver trist. Det var mit forslag Hej Hej og held og lykke

  • En der også har det svært, Pige, 10 år

Hej pigen på 13 år.
Jeg synes du skal snakke med din mor om hvordan du har det når du er hjem ved om når han er sur, og det synes jeg også at du skal siger til din far det kan hjælpe, ved hvornår du har det.

  • mølleparken21a@icloud.com, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat