Brev

Min bedste veninde er ved at blive kærester med min storebror

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg er en pige på 9 år.
Du skal sige sandheden det er svært men det hjælper at få det ud. Sig det en ad gangen kh pigen på 9 år.

  • Anonymous, 9 år

Hej
Er en dreng på 13 år som også engang var forelsket i min bedste vens storesøster, kan totalt godt forstå du er bekymret, jeg tænkte over det og fandt ud af det med mig selv at jeg bare skulle droppe det men du sidder ikke i samme sitiutation… Livet går videre ligemeget hvad og det har jeg brugt alt for meget tid på at respektere, slf vil der være nogle akavede sitiutationer… Jeg ville sige du skulle prøve at se hvad der sker, altser ikke mange forhold idag holder for evigt. Vis denne veninde virkelig betyder meget for dig syntes jeg du skal prøve dig frem, det vigtigste er at du holder jeres venskab igang

Ved ikke om du kunne bruge det man vil slf også være til hjælp en anden gang vis du har brug for det??

  • Kbh247, Dreng, 13 år

Hej, jeg kan godt forstå det er en lidt akavet/underlig situation. Men prøv at få det bedste ud af det, og altså det er jo ikke fordi at de skal giftes og leve til deres dages ende sammen. Bare få det bedste ud af den periode hvor de er sammen. Og så kan du læse en bog der hedder Noula, for hende sker der præcis det samme. Men prøv at finde inspiretion til hvordan du kan tackle det ved hjælp af bogen 🙂

  • pigen der hjælper, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat