Brev

Mens + pinlig mor = 😩

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Har præcis samme problem med min mor, hun mener alt kan blive til en sjov bemærkning hvor man føler dig “presset”. Jeg satte mig i sofaen med hende og fik en snak. Efter snakken havde hun stadig en tendens til stadig at gøre det, der skal du bare vise hende at det vil du ikke have, Vis du føler dig utilpas. Det et burde hun ihvertfald kunne forstå😀

  • Ole Lukøje, Dreng, 15 år

Hej,
Hvis det var min mor vil jeg snakke med hende på tomandshånd. Sæt dig ned med hende og gør det klart over for hende at det gør dig ked af det og du gerne vil undgå at hun driller dig med det.
Husk på at menstruation er det mest naturlige i denne verden!
A

  • A, Pige, 16 år

Kære pige på 12 år hvis den mor driller dig så har jeg to forsalg som du kan brug håbe jeg den Føste er din mor må slet ikke drille dig med at du har Fåret din Menstruation du er noget til Pubertet. Og det er Helet normalt så du skal selt ikke være Ked af det Selvom det kan være Lidt Flov. Og det er helet Forket at din mor sige det videre. Du kan snak med en af din lære. Og får hælp derfra. Knus.

  • Anonym, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat