Brev

Må ikke noget

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej X jeg har kræft og må ikke engang komme i skole! Det er helt vildt nederen at vi ikke må ses med venner men vi må huske at det er for vores ejet bedste

  • Anonym, Pige, 14 år

Jeg har selv astma, og er ret sikker på de sagde at hvis man tager sin astma medicin så er chancen for at det bliver meget slemt for en er lige så stor som for folk der ikke har nogle sygdomme. Prøv lige at undersøge det(:

  • Idek, Pige, 14 år

Jeg har sukkersyge, så jeg er også i smitte fare, og kan derfor ikke gøre de samme ting som andre. Jeg skal have 2 meters afstand mellem andre, hvor de kun skal have 1 meters afstand imellem hinanden, men det du kan gøre som der virker på mine forældre, er at sige du skal nok holde afstand, bruge sprit, vaske hænder og tage dine forholdsregler så burde der ikke gå noget galt. Håber du kan bruge det jeg skrev😊

  • Amalie, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat