Brev

Må ikke noget

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej X jeg har kræft og må ikke engang komme i skole! Det er helt vildt nederen at vi ikke må ses med venner men vi må huske at det er for vores ejet bedste

  • Anonym, Pige, 14 år

Jeg har selv astma, og er ret sikker på de sagde at hvis man tager sin astma medicin så er chancen for at det bliver meget slemt for en er lige så stor som for folk der ikke har nogle sygdomme. Prøv lige at undersøge det(:

  • Idek, Pige, 14 år

Jeg har sukkersyge, så jeg er også i smitte fare, og kan derfor ikke gøre de samme ting som andre. Jeg skal have 2 meters afstand mellem andre, hvor de kun skal have 1 meters afstand imellem hinanden, men det du kan gøre som der virker på mine forældre, er at sige du skal nok holde afstand, bruge sprit, vaske hænder og tage dine forholdsregler så burde der ikke gå noget galt. Håber du kan bruge det jeg skrev😊

  • Amalie, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat