Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Må ikke gå til ridning

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Hvis jeg var i den situation vil jeg nok argumentere. Altså lave en liste med punkter der begrunder hvorfor du skal prøve ridning.
Du kunne evt. Starte med en prøvetime og se om det virkelig er dig. Din mor kunne komme med og se hvor glad du er for ridning.

  • Vovseelsker, 12 år

Hej
Jeg syntes at du skal høre på hvad dine forældre siger. Jeg har en ven der gik til ridning han syntes det var så sindssygt kedeligt at han stoppede de lavede næsten ingen ting så hvis du vil lave noget action så lad være med at gå til det men hvis du ville lave noget som er sygt kedeligt og ingen action så er det det bedste for dig

  • Jeg elsker en pige, Dreng, 14 år

Hej. (:
Du skriver at din mor siger at du ikke må gå til ridning fordi at det er for dyrt. Så spekulere jeg på hvor i har fundet den rideskole at du gerne vil gå på (hvis i altså har fundet en), da min søster går til ridning et billigt sted. Hun har endda gået flere steder der var billige. Så jeg tænker på om i måske kun har kigget på sider på nettet der så meget fine ud osv.
Du kan evt. spørge dine venner el. bekendte om de har nogle billige steder da alle rideskoler ikke har hjemmesider på nettet. Det vil måske også hjælpe dig at sige det som du siger ”jeg kunne virkelig godt tænke mig det fordi det virker så fedt at man at man kan knytte et bånd med en hest og ride få vind i hovedet og alt det der nu hører til” til din mor? – og få hende til at forstå hvor meget du gerne vil det her. Men husk på at du skal være 100% sikker på at det er det du vil. Tænk evt. på ulemper ved det, måske er der langt til den rideskole du gerne vil gå på? Eller måske varer det så langt tid at du ikke får tid til at være sammen med veninderne eller vennerne? Således forbereder du dig også på ulemperne (hvis der er nogen 😉 ) og det kan gøre dig mere sikker på at du gerne vil gå til ridning.
Men synes du skal føre det ud i livet efter du har tænkt på tingene jeg har skrevet til dig her.
KH Pige på 12 år.

  • Anonymous, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat