Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Må ikke få jakkesæt på til konfirmation

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg hader også at gå i kjole og har det ldit som dig, da jeg blev konfimreret havde jeg jeans på og en hvid t-shirt med læderjakke udenover.

  • pandekagen, 14 år

Hvor er det fedt, at du står ved dig selv og den, du er, for det er da det dejligste at være den, man er, at gøre de ting, der gør en gladest, og man føler sig bedst tilpas i. Jeg forstår virkelig godt situationen, og det er også rarest at vælge noget, man selv synes, er fedt. Derfor synes jeg, du skal fortælle dine forældre det, du har skrevet her. Hvis de er svære at få til at lytte, kan du eventuelt formulere dine sætninger og komme helt præcist omkring det, du gerne vil sige, i et slags brev. Det virker mere seriøst, og det gør det nemmere at huske at komme omkring alle hjørner. Det er svært at sige, om de vil lytte eller ej, da jeg ikke kender dine forældre, men det er forsøget værd. Du kan også prøve at tale med nogen om det, som enten kan være søskende, en veninde/ven, en lærer, og måske har de gode råd. Ellers er der nogle alternativer til jakkesæt, som kan minde meget om. Men det er også vigtigt, at du bliver konfirmeret i noget, DU føler dig tilpas i, og derfor er det også godt, at du selv synes, det er vigtigt at have dig selv med ❤
• Viddebukser, en blazer og en flot top bruger mange, og for det meste i hvid, men hvis du ikke ønsker lyse farver, kunne du tage grå til overvejelse.
Er det ikke noget, så må du huske, at det er så fedt, at du husker den, du er, for det er det rareste at gøre de ting, man selv har lyst til. Det er aldrig fedt at gøre noget, man ikke selv føler for, for vi er alle forskellige og har forskellige behov og meninger. Held og lykke med det hele, hvor er du sej ❤ Jeg synes, du skal holde fast i det, du kan lide ❤

  • Camse, 15 år

Ellers, som nogle af de andre skrev, prøv at gå på kompromis, hvor I sammen finder en løsning. Vigtigt er bare, at du føler dig tilpas i det, du skal have på. Ville buksedragt også være noget? ❤

  • Camse, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat