Brev

LORTEFORÆLDRE

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg syndes du skal tage en snak med din mor og spørge hvad hun tror du laver og så sige til hende at du lover at du ikke gør det, hvis det ikke hjælper så syndes jeg du skal gemme den et godt sted hvor de ikke kan finde den for eksempel ligge den under din madras eller i en skuffe.
Kh Pige med nogenlunde samme problem.

  • Pige med nogenlunde samme problem, Pige, 13 år

Du har ret til privatliv. De skal ikke bestemme over hvad du laver på din Ipad. I såfald hvis det var porno du ser skal du ikke skamme dig og dine forældre skal ikke opføre sig på den måde.

  • Anonym, Dreng, 14 år

Jeg faktisk ret enig med „ kender det „ syntes du skal gemme din iPad væk.
Og hvis du føler for det syntes jeg også du skal tage en snak med din mor og fortælle hende at hun sagtens kan stole på dig, fortæl også at det gør dig vred og ked af det at hun overhovedet ikke stoler på dig ✨ Ved godt der lyder lidt hårdt, men tror hun bliver nød til at få det at vide på den måde♥️
Håber det hjalp dig lidt 🙂♥️

  • En pige som ville hjælpe alle hun kan💕, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat