Brev

Lejrtur med efterskolen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tænker også at du skal sige det til endten dine forældre der kan sige det til en lærer eller dine lærer som måske kan få dig over til nogen af dine gode venner, vis du ikke vil have dine værelseskarmerater ved det. kan du fortælle din lærer/forældre at du ikke vil have at de ved det

  • BB pige, 12 år

Hej!<3
Jeg kender alt for godt det med hjemve, og har selv været på en lejrtur hvor jeg græd om natten fordi jeg ville hjem. Det var ikke spor sjovt. Det der hjalp mig var helt klart jeg fik lov af en lærer af sove på værelse med mine bedste veninder som så tog sig af mig og fik mig til at hygge mig så jeg lidt glemte at jeg savnede hjemme. Så jeg synes du skulle sige til lærerne at du har hjemve og det ville helt klart hjælpe hvis du måske sov med veninderne! For synes det nederne at skulle blive hjemme og gå glip af alt det man kunne opleve. :)) Håber mit svar hjalp, for det her hjalp ivertfald mig! <3

  • Pige123, 13 år

Hej du!
Du skriver, du ikke kender de mennesker, du skal bo sammen med så godt.
Jeg var på lejrtur sidste år, og jeg plejer som regel også at få hjemve, men fordi jeg kendte alle i min klasse og lærerne så godt, fik jeg mit livs bedste uge uden hjemve.
Det kan måske være en hjælp for dig at begynde at snakke eller skrive lidt med dem, du skal med? Det hele bliver så meget sjovere, hvis man er tryg ved de mennesker, man er omgivet af. Det er jo faktisk også derfor, hjemve som regel opstår – fordi man føler sig lidt utryg i de nye rammer.
En anden idé, hvis du alligevel får hjemve på turen kan være at tænke på, at du snart er hjemme igen, og at dit daværende humør kan ødelægge hele turen, som eller bør blive rigtig god? Tænk på, at det er spild af tid mentalt at være derhjemme i stedet for i nuet.
Jeg håber for dig, at du har mod på st tage med, og at du får en helt fantastisk uge!!!

  • Skylar, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat