Brev

Kysse bange

hey er pige på 13

har en kærste og han vil gerne kysse og snave

men jeg stør ikke

en dag da vi sad inde på hans værlse gik han helt amok og kyseede mig

er bange

hlælp hvordan skal jeg sige det til min mor

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Et kys er aldrig ondt ment. Det er en del af det at elske hindanden. Men han skal ikke gøre det når du ikke har lyst så bare sig det til ham han skal nok forstå det. Og din mor behøves ikke indvoldveres hvis han stopper. Husk at han kun vil kysse med dig fordi at han synes du er lækker så du skal også tage det som et komplet ikke et overgreb. Men stop er stop og det skal han nok respektere.

  • Aida, Pige, 13 år

hør her du skal bare tage en dyb indordning og sige til din mor han bliver ved med at kysse mig og det vil jeg ikke have. så finder i nok, ud af det. og sig til ham at du ikke vil og hvis det er sådan at du gerne vil kan du bare lukke øjnene og tænke på gode ting i jeres forhold

  • Anton, Dreng, 16 år

jeg syndes at du skal sige det til ham at du ik føler dig klar til det og at du måskebare vil tage den med ro og hvis ik han kan acepter det må det nok ik være dig og ham

  • pige, no, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat