Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kysse bange

hey er pige på 13

har en kærste og han vil gerne kysse og snave

men jeg stør ikke

en dag da vi sad inde på hans værlse gik han helt amok og kyseede mig

er bange

hlælp hvordan skal jeg sige det til min mor

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Et kys er aldrig ondt ment. Det er en del af det at elske hindanden. Men han skal ikke gøre det når du ikke har lyst så bare sig det til ham han skal nok forstå det. Og din mor behøves ikke indvoldveres hvis han stopper. Husk at han kun vil kysse med dig fordi at han synes du er lækker så du skal også tage det som et komplet ikke et overgreb. Men stop er stop og det skal han nok respektere.

  • Aida, Pige, 13 år

hør her du skal bare tage en dyb indordning og sige til din mor han bliver ved med at kysse mig og det vil jeg ikke have. så finder i nok, ud af det. og sig til ham at du ikke vil og hvis det er sådan at du gerne vil kan du bare lukke øjnene og tænke på gode ting i jeres forhold

  • Anton, Dreng, 16 år

jeg syndes at du skal sige det til ham at du ik føler dig klar til det og at du måskebare vil tage den med ro og hvis ik han kan acepter det må det nok ik være dig og ham

  • pige, no, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat