Brev

Kristine Sloth

Hej Børnetelefonen. Jeg er 10 år gammel og er stor fan af Kristine Sloth (en youtuber). Her for nogle dage siden lavede hun en video om at man kunne betale 18 kroner for et bind man kan genbruge til kvinder i Afrika (kan ikke huske hvad landet hed).

 

Jeg spurgte mine forældre om de ville hjælpe mig men de sagde at de ikke ville. Min mor ville ikke engang høre hvad det var for noget. men det er jo kun 18 kroner at ofre.

 

håber at i kan hjælpe med at overtale mine forældre til at ofre 18 for at gøre en kvinde en STOR tjeneste. tak på forhond.

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej Pige på 10
Jeg forstår helt sikkert at du gerne vil hjælpe, og hvis det er dine penge, kan dine forældre vel ikke forbyde dig at bruge dem på en god gerning, kan de?
Håber jeg hjalp
Hilsen en pige på 13

  • mit navn det står med prikker pas på det ikke stikker *****, 13 år

Hej pige på 10 år.
En god idé, når man gerne vil “overtale” ens forældre til noget er, at sætte sig ned og snakke med dem. Det kan f.eks. være til aftensmaden eller om aftenen inden du skal i seng. Sig så til din mor eller far, at du gerne vil snakke med dem om noget. Forklar så situationen, at Kristine Sloth har reklameret for, at man kan hjælpe folk i nød på hendes kanal, og at man altså donerer de 18 kr. til et godt formål netop at hjælpe en kvinde i Afrika. Spørg så, om ikke de vil hjælpe dig med at gøre dette, så i er sikre på, at pengene ender det rigtige sted og får undersøgt det ordenligt.
Mvh Cecilie

  • Cillepigen, 21 år

Sig til dem at de får en fantastisk samvittighed hver dag for at gøre det. Der ville også være mange der vil takke dem for deres gavmildhed

  • Melissa, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat