Brev

konflikt med min mor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Godt spørgsmål

Det virker som om, at du holder af din mor, men at I tit kommer i skænderier. Jeg tror måske, at en efterskole er et godt valg for dig. Nu er du 15 år så jeg går ud fra du lige er startet i 9. klasse her i de seneste 2-3 dage? Jeg ved ikke om det er for sent at komme ind i år, så, men hvis det ikke er, så overvej, om det er noget du har lyst til.

Du skal ikke tage på efterskole KUN fordi I har skænderier – specielt ikke hvis det er ‘småting’ som hvem der skal støvsuge osv.

Jeg håber det kunne hjælpe.
Hilsen anonym

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke små ting, det er stort, men fik mod nu, til at komme væk, forhåbentligt til en efterskole, tak får dit råd(;
kh mig der skrev brevet..(;

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat