Brev

Kan ikke sige det til mine forælder :/

Hej jeg er en pige på 14 og har en kæreste og vi har snart været sammen i en måned men jeg tør ikke sige det til mine forælder

hvad skal jeg gører?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

hej pige på 14 år der er slet ikke noget at være bange ffor det er helt nomalt at havde en kærste

  • Anonym, Pige, 12 år

Jeg ved self ikke hvor Dan dine foeldre er men jeg ved også hvordan det føles men prøv at sige det sådan her i må ikke grine eller komme med ireterrende komentare når jeg siger det her men…

  • Alberta, Pige, 14 år

Hej, synes ikke du behøver at sige det til dem endnu, når i kun har været sammen i 1 måned. Har selv været sammen med en dreng i 2 år, men mine forældre ved ikke at det var min kæreste, og på de to år har vi allerede slået op 6 gange (og fundet sammen igen), men er glad for at mine forædte ikke ved noget om alt det. Men det er måske bare fordi mine forældre er meget nysgerrige og pinlige. Men hvis du stadig vil sige det, så bare spørg fx din mor hvordan huk og din far fandt sammen, og så sig “ja jeg har også en kæreste nu”, så er det ikke helt så akavet.

  • Skks, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat