Brev

Kan høre bror have sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du kunne filme det om natten og så kunne du vise ham det og sige om han kunne skroe en lille smule ned for det og hvis det er fordi du ikke kan sove så sig du ikke kan sove om natten måske vil det hjælpe😁 jeg håber mit råd var noget der kunne hjælpe 😊🙂

  • Hej er en pige på 9 og hjælper hvis jeg kan, Pige, 9 år

hej det må godt nok være træls at høre på. du kan jo prøve at sove med ørepropper

  • fcm, Pige, 11 år

Jeg tror saktens du kan snakke med din bror om det. Han er sikkert bare ubetænksom. Min lillesøster kom selv til mig engang og spurte om jeg ikk ku skrue lidt ned når jeg havde drengebesøg. Først troede jeg hun mente musik for spiller da nogen gange højt men så fandt jeg ud af hun ku høre mig når jeg havde sex. Om jeg blev pinlig? Ja det tror jeg nok! Jeg lovede at det skulle jeg nok og siden har jeg virklig anstrengt mig for og være så lydløs som muligt og gemt mig under dynen og alting når jeg sku komme. Hun har i alt fald ikk klaget siden. Er bare glad for hun ikk sladred til vores forældre! så snak bare med din storebror om at få dæmpet “larmen.”

  • Flov storesøster, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat