Brev

k-pop

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hahaha same elsker kpop!! Det er bare ikke kommet så meget til Danmarks øre endu! Forstår godt det er noget andet dine forældre gør grin med det end hvis det kun var fordi de ikke kunne lide det. Du kan sagtens se kpop Dance tutorials på youtube! Tror ikke der er så meget at gøre. Men du kan adde min snap har virkelig mange kpop fan venner.( Atmhwfgh ) btw synes det er hyggeligt at lære det koreanske alfabet. Det kan du øve dig på inden du skal bo i Sydkorea !

  • Gay kpop boy, Dreng, 15 år

Vi kan da godt blive k-pop venner 🙂

  • Rotten, 15 år

Jeg er også kæmpe fan er K-Pop genren, da den har hjulpet mig igennem mine lyse og mørke tider! Du skal ikke lytte til de andre, da musiksmag er op til en selv! Vi er en lille gruppe, men vi er her K-Pop Rocks’ !

  • Julle, Rotten, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat