Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Julemærkehjem

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Halløj.

Da jeg var 13 år var jeg selv på julemærkehjem, det er det bedste der skete i mit liv, har altid haft det svært i skolen, og der hjemme.
Og at komme afsted det hjalp mig virkelig, så du skal altså ikke frygte at folk ser ned på dig, du gør bare noget godt for dig selv, hvilket jeg er helt sikker på de vil synes er mega sejt!

Da jeg kom hjem var mine venner bare glad for at se mig, og de skrev også til mig mens jeg var der! synes du skal glæde dig til det, det er en oplevelse for livet!

  • Frejs, Pige, 18 år

Hej pige på 14 år da jeg var ung lige som dig var jeg også nervøs for at de andre pihe ikke ville kunne lide mig efter det og det begyndte og snakke meget mere med mig efter så bare sig til dig selv du skal ikke være nervøs for det

  • Ida, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat