Brev

Job i et andet land, skal jeg med?

Hej

min mor har fået et job i et andet land og skal flytte til Schweiz.
Jeg ved ikke om jag skal flytte med
fordi jeg har det godt i min klasse og vil ikke flytte land.
Men min far skal se om vi må komme med.

HVAD GØR JEG..?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa, har været i samme situationen hvor jeg flyttede med min mor til et andet land og det føles overvældende, men det kan være en god ting at bo et nyt sted og få nye oplevelser. Du er stadig barn og det er dine forældre der bestemmer hvor I skal bo. Det lyder som om din mor bliver nødt til at flytte nu hvor hun har fået job i Schweiz. Som sagt, snak med din far om det og hvordan du har det med det og snak også med din mor om det bagefter. Prøv at se på det som ikke så slem situation endda, du har måske valget at blive et sted du godt kan lide at være eller flytte til et sejt nyt sted med nye oplevelser og nye venner, Schweiz et land der er kendt for chokolade? Snak med dine forældre om det helt klart, håber I finder ud af det 🙂

  • Støtte, Pige, 16 år

hej,
jeg har også været i det samme situation som dig. Min far fik et arbejde her og mig min mor og min søstre skulle også komme med. men du kommer nok til at have det sjovt i Schweiz når du har været der i lidt tid

  • cutiepie11, Pige, 11 år

Min far flyttede også til et andet land

  • Anonym, Pige, 9 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat