Brev

Jeg ved ik hvordan jeg skal springe ud

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du.

I min familie har jeg både en, der er homoseksuel, biseksuel, transkønnet og panseksuel (hvilket betyder, at kønnet er ligegyldigt, man kan ikke “se” andet end personligheden), og jeg har derfor prøvet et par gange at nogen har sprunget ud overfor mig. Derudover har jeg også en bedstemor, som er katolik og derfor er imod andre seksualiteter end hetroseksualitet. Da min fætter sprang ud og fortalte, at han var til fyre, holdt vi det også fra hende i lidt tid, men hun har accepteret det fuldstændig.

Hvis du får taget mod til dig og siger til din veninde, at du er biseksuel, så måske prøv at sige til hende, at du fortæller det, fordi du ikke vil holde hende for nar frem for at vide det, og måske sig, at du håber på, at hun vil sætte DIG som person foran din seksualitet.
– Og når det kommer til stykket, så tror jeg faktisk ikke, at hun ville kunne give slip på dig, selvom hun måske gerne ville. Jeg har selv prøvet at afslutte et forhold med en veninde (dog af helt andre årsager), og vi begge havde indstillet os på ikke at skulle være veninder mere, kunne vi ikke holde os fra hinanden.

Du har min fulde respekt og støtte. Held og lykke!

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat