Brev

Jeg ved ik hvordan jeg skal springe ud

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg synes du skal snakke med din mor, sig du har noget vigtig du skal snakke med hende om. Fortælle hende du har det sådan og du ikke kan lave om på det!
Med hensyn til din veninde synes jeg du skal fortælle hende det som det er, at du er biseksuel og det bare er sådan du er hvis hun ikke acceptere det kan du jo sige i stadig kan være venner ellers er det jo ikke dig der er noget galt med!

kh pigen der håber det hele løser sig

  • pige, Pige, 13 år

Hej.
Jeg synes det lyder som en god måde du ville sige det til din mor. Der er mange de Rikke tør, så synes det er sejt du tør.
Og i forhold til det med din veninde, så vil jeg sige at hvis hun virkelig er din veninde, kan hun gidt se det igennem i fingre med at du er biseksuel, og hvis hun ikke kan det, så kan du i princippet ikke være ærlig overfor hende. tænk på det

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej du.

I min familie har jeg både en, der er homoseksuel, biseksuel, transkønnet og panseksuel (hvilket betyder, at kønnet er ligegyldigt, man kan ikke “se” andet end personligheden), og jeg har derfor prøvet et par gange at nogen har sprunget ud overfor mig. Derudover har jeg også en bedstemor, som er katolik og derfor er imod andre seksualiteter end hetroseksualitet. Da min fætter sprang ud og fortalte, at han var til fyre, holdt vi det også fra hende i lidt tid, men hun har accepteret det fuldstændig.

Hvis du får taget mod til dig og siger til din veninde, at du er biseksuel, så måske prøv at sige til hende, at du fortæller det, fordi du ikke vil holde hende for nar frem for at vide det, og måske sig, at du håber på, at hun vil sætte DIG som person foran din seksualitet.
– Og når det kommer til stykket, så tror jeg faktisk ikke, at hun ville kunne give slip på dig, selvom hun måske gerne ville. Jeg har selv prøvet at afslutte et forhold med en veninde (dog af helt andre årsager), og vi begge havde indstillet os på ikke at skulle være veninder mere, kunne vi ikke holde os fra hinanden.

Du har min fulde respekt og støtte. Held og lykke!

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat