Gratis

anonymt

24/7

Brev

Jeg troede hun forstod mig…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige du er stadig en pige bare fordi at du ikke går med top eller er som de andre du er dig og der er 1000% ok.

Jeg tror du er ved at finde dig selv du er måske ved at finde ud af om Makeup er noget for dig eller ikke noget for dig, og hvis du ikke har lyst til at gå med top er det ok det er jo kun hvis du har lyst eller har brug for det.

Stå ved din vilje! Det er overhovedet ikke ok sådan som din mor går at opfører sig.

Hvis du ikke er ligeså moden som dem fra din klasse så er det også ok jeg har også flere venner fra en 6 klasse en dem fra min i 5 klasse.
Hvis du har lyst eller mod på det kan du jo også prøve med nogle fra en klasse under dig, det er jo ikke forkert, det er selvvalgt.

Det hele skal nok gå over bare rolig.
Det er super du skriver herind det mere mod end man tror.👍💪

Prøv at snakke med en søster, bror, andre familie medlemmer, en lære du stoler på( de kan i hvert fald hjælpe, eller en god veninde.

Jeg føler med dig( Har det faktisk næsten på den Modsatte måde)

Håber du kan bruge mine råd og at du fik det lidt bedre👍.

Kærlig hilsen Mig.

  • Mig, 11 år

Hej
Ej nej nej det varvirkleig forkert af din mor at sige sådan. Jeg synes du skal gå hen til hende og sige “omkring da vi var ude og shoppe… Jeg synes virkelig det er forkert af dig at sige jeg skal gå med makeup og/eller toppe. Fair nok at jeg skulle gå med en top hvis jeg har brug for det, men jeg gør det ikke fordi du siger jeg skal ligne en rigtig pige. Jeg troede du ville have mig til at være mig selv og ikke lytte til andre on hvad DE SYNES JEG SKAL Gøre. Det gør mig virkelig ked af det, at du siger at jeg skal ændre mig og ligne nogen jeg ikke er” og så må hun sige hvad hun nu vil sige. Hvis hun svarer positivt til hvad du siger, er alt jo okay. Hvis hun svarer negativt til det, så bliv ved med at sige du synes det er forkert at du skal ændre dog og bliv ved med at sige det gør dig ked af det. Hvis nu du faktisk mangler at have en top på, fordi du er ved at få bryster, så kan hun da i hvert fald sige det på en anden måde end den måde hun sagde det på!

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej pige, jeg går ikke rigtigt heller i mit udseende på den måde. Jeg er lidt ligeglad om mit tøj er pænt eller om det passer ind i moden, jeg begyndte at vælge mørkere farver og med rockbands som jeg kendte som 12 årige. Min mor begyndte at købe lyserøde trøjer “som skulle pifte skabet op” jeg sagde til hende at jeg ikke gad gå i lyserød og jeg ikke havde tænkt mig at gå med det. Hun kvitterede det så, nu er jeg 14. Og vores forhold med hensyn til mode er at hun sådan højest 1 gang om året køber noget, og jeg vælger selv om jeg vil beholde det, eller returnere det. Tilgengæld har vi et tøjpenge system, jeg får 400kr om måneden til at købe passende tøj. +praktisk, (overtøj og sko gælder ik) det har virkelig hjulpet mig. Måske kunne det være en løsning? Bare husk at vær dig selv.❤️❤️❤️ Held og lykke

  • Drengepigen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat