Brev

Jeg skal gå til en sport men har ik lyst

Hej mine forældre siger at jeg skal gå til en sport,

men har ik lyst til at gå til en sport,

og ved ik hvad jeg skal sige

for at overtale dem

til at jeg ik skal gå til en sport,

har i nogen idee?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hey du!
Kunne det være at dine forældre bare gerne vil have at du får noget at gå op i du kan dyrke sammen med andre..? Hvis ikke sport siger dig noget, så prøv at foreslå dem en hobby; kunne være en syklub, maler-noget, tegne-ting eller noget helt fjerde; prøv at undersøge det selv eventuelt, om der er noget der fanger din interesse og snak med dine forældre om ikke du hellere må noget andet❤️
Håber det hjælper!

  • Yoh😎, Pige, 17 år

Hvis det er fordi at de gerne vil have at du skal bevæge dig, så kan jeg godt forstå det. Du er stadig meget ung og du bør bevæge dig lidt et par gange om ugen.
Jeg ville personligt være øv over ikke at være i en god form når jeg bliver ældre. Jeg kan foreslå at tage fat i en veninde og starte til en aktivitet sammen. Du kan tage nogle prøvetimer hist og her for at finde ud af hvad du kan lide. Der er både holdsport som fodbold, håndbold, ishockey og Solosport som tennis, en kampsport eller noget helt tredje.
Motion er vigtigt for dit helbred både mentalt og fysisk.

  • Emilie, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat