Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg skændes med min mor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige i nød❤️ Jeg har selv været i lignede situation og forstår dig rigtig meget ! Du siger at din mor og dig skændes meget tænker måske din mor ik har det så godt måske hun er stesset over nogle ting eller frustreret eller ked af at være skilt måske og tror også det ku være grunden til at hun siger du bare kan flyt til din far fordi det mener hun ikke! Og tænker da du skal prøve at forklare hvorfor du så er sur vis du er det selfølgelig og så fortælle hende at du faktisk godt vil bo ved hende og du elsker hende!! Håber mine råd virker knus! Pigen der har oplevet noglelunde det samme

  • Chili, Pige, 17 år

Hvor det godt du skriver her. Først skal du vide, at det vigtigt din mor skal sikre et trygt hjem til dig. Det lyder til at din mor har det svært, og at det går udover dig, som så gør ar du bliver sur, også bliver det hele lidt ligesom en snebold der ruller ned ad en bakke, hvor den bliver større og større, og til sidst kan man ikke standse den.

Jeg synes du skal sige til din mor at du elsker hende, og hun er dejlig og betyder alt for dig. Men at det samtidig påvirker dig skidt, når I skændes, og at du gerne vil have i ikke gør det. Du kunne derfor godt tænke dig, at I tænker mere over det. Du stadigvæk kun et barn, og det kan være svært i din alder, at forklare sig, uden at man lyder negativ. Men her må din mor på en pæn måde fortælle dig, at du skal sige det anderledes en anden gang. Uden at hun bliver sur, eller du bliver sur på hende.

Hvis du føler din mor ikke lytter til dig, eller du føler hun har brug for hjælp, så sig det til en voksen. Det kan være din klasselærer, en i familien, en du stoler på, og som kan hjælpe dig og din mor. Måske du har en god veninde, hvis mor du er glad for, som du tør sige det til. Husk din mor er ikke dit ansvar, men føler du brug for hjælp, så opsøg den.

Alt held og lykke søde. Tænker på dig ❤️

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat