Brev

Jeg kan ik snakke med mine forældre uden de bruger det mod hinanden

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år

Jeg ville sige at du burde prøve at snakke med begge dine forældre om det. Og forklar at du ikke kan lide at de fortæller det. du siger til dem at de ikke skal fortælle videre. fordi at du ikke kan lide det.
jeg tror godt at de ville kunne forstå Og efter lade vær. Hvis det ikke virker syndes jeg du skal prøve at snakke med en god ven eller en lærer om det. Nogle gange er det bare en god ide at få sagt det til nogle så de kan hjælpe dig.
Hel og Lykke håber at dette var til nogen hjælp

  • Hjælperen, Dreng, 13 år

Trist situation du står i.
Synes du skal tage en snak med dine forældre værre for sig. ( snak lidt om at du ikke kan stole på dem, når de bare siger det videre)

Men samme tid synes jeg, at du skal pas på med hvad du siger til dem.
For du siger til dem, at de ikke skal sige det videre.

Hvis du får brug for, at snakke med en. (hvor far eller mor ikke må vide det) Så tage snakken med en god veninde eller lærer.

  • .., Pige, 16 år

Kære pige på 12.

Du burde prøve at snakke med dine forældre om det. Det er vigtigt at du kan stole på dine forældre. men dine forældre vil altid snakke sammen om de ting du fortæller dem HVIS det er nødvendigt, de holder jo af dig. Gør det klart at du er utilfreds med at de fortæller det videre hvis du har sagt de ikke skal. Men som sagt er der nogle ting forældre man skal snakke om hvis ens barn fortæller noget foruroligende. Hvordan går det ud over du og din bror?
Du kan også prøve at snakke med din lære om det, din lærer må ikke sige det videre med mindre det er dybt alvorligt eller du selv beder om det. Det vigtigste er at du har det godt.

Mvh. Natascha

  • natascha, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat