Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg hørte mine forældre have sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Halløj Dreng på 14,

Jeg har selv prøvet præcis det samme og ja, det er super akavet, og i det hele taget bare mega overraskende og ubehageligt at tænke på, når man pludselig kan høre hvad det er der foregår. Så jeg forstår skam godt du har tænkt sådan over det og slet ikke kan få det ud af hovedet, du kan tro jeg har haft det på samme måde. Men man skal blot huske på, at sex selvfølgelig er helt normalt osv osv, men selvfølgelig er det super akavet at lytte på, uden tvivl!

Så hvis det er noget som går dig enormt meget på, kan du altid nævne det for dem, selvom det også kan være svært. Men jeg tænker helt klart, hvis de får af vide at du har hørt dem og at du har haft det mærkeligt over det, at de så vil tage hensyn.

Med tiden skal du nok glemme det og lægge det bag dig, tro mig. Men hvis det er, så kan du som sagt måske lige snakke med dem begge, eller enten din mor eller far om det, fordi selvfølgelig er det ubehageligt at gå og tænke over.

Jeg håber mit svar kan hjælpe, jeg forstår i hvert fald super godt din situation, men giv det tid, og snak eventuelt med dine forældre, så kan det ikke gå galt!

  • En der har oplevet det samme, Dreng, 19 år

Hej dreng.

Jeg forstår dig godt, det er vildt ubehageligt og meget grænseoverskridende at høre hvad der enlig foregår.

Jeg vil råde dig til at du lader tanken om dem være der. Du har hørt dem og selvom det går frygtelig meget på så kan man ikke ændre det.

Hvis det fortsætter med at være ligeså ubehageligt som det er nu så tal med dem om det. Det vil være en meget grænseoverskridende og nok rimelig akavet snak, men fortæl dem “Mor, her forleden dag hørte jeg altså dig og far have sex. Det var meget grænseoverskridende så vil i ikke godt dæmpe jer”. Selvom de ikke larmede så meget så er det en god start på den samtale.

Hav det godt!

  • Ndndn, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat