Brev

Jeg har det svært

Jeg har det svært oppe hos min far

fordi jeg Ik regtig kan forstå hans kone

hun er altid sur på mig og min bror

og bare lide min mor og far er skildt

Pige, 9 år
Svar fra andre

Børn

Hej!
Ej, ja det er ikke særlig fedt.. Jeg forstår det godt. Du kan tale med din far/mor om det eller din pap-mor. Det behøver ikke at være præcis de voksne. Det kan også være din lærer eller mormor/farmor .Tal med en du stoler på om det. Og prøv at få det løst med din pap-mor og far.

Jeg håber det kommer til at blive bedre!

hej hej 🙂 hilsen mig!

  • Anonym, Pige, 12 år

det lyder træls! Jeg har haft det helt samme problem. Min nu ex pap mor var altid sur på min bror og jeg og vi kunne ikke forstå hvorfor. Det gjorde at vi ikke brød os særligt meget om hende da hun ikke respekterede os. Min far er heldigvis blevet skilt fra hende nu. Mit bedste råd er at tale med din far om det, jeg ved at det kan være svært men sig hvordan du har det. Din far skal nok kunne forstå det og måske han også godt kan hører hun er lidt sur ofte?❤️

  • 💜, Pige, 16 år

Kære pige på 9 år.
Jeg kan virkelig godt sætte mig ind i din situation, og det er bare ikke rart, at man ikke kan føle sig tilpas, med sin papmor.. Kunne det tænkes, at du måske kunne snakke med din far omkring det? Eller måske en tæt veninde? 🙂 Eller konkret bare din papmor, for det er aldrig rart, at føle sig svindet til! Håber det hjalp:)

Kh pigen på 13:)

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat