Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har det ikke godt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej til den med telefonen har jeg et godt råd.

Jeg er også meget afhængig af min telefon. Så jeg har fundet en rigtig god app. Den hedder “forest”
Du sitter en tid på, din telefon og så i den tid kan du ikke komme ud af appen så du bliver tvunget til, at lave dine ting..

Håber du kan bruge den:)

  • Anonym, Pige, 14 år

Hey!
De andre går sikkert og tænker det samme du er som du er og det kan du ikke lave om på!

at du ikke fik lavet alle lektierne er måske heller ikke særlig fedt men jeg syntes også det er for mange lektier vi får for men prøv at få lavet dem!

  • Rox, Pige, 13 år

Det er to lidt forskellige problemstillinger, men super godt at du tørt skrive det i et forum som dette.

1. Så er der ikke to som er ens, og ingen er perfekte. Men alle mennesker er smukke på deres egen måde og det er jeg sikker på at du også er.

Vi lever desværre i en verden, hvor der er blevet en del af hverdagen at sammenligne sig med andre, og det skal lige siges at det giver dårligt selvværd.
Som sagt så er jeg sikker på at du er smuk på din egen måde.

Du skriver at du er bange for hvad de andre piger tænker, og det er sådan med tænker at de har det med at gøre en ked af det og i dårligt humør hvis ikke man får dem vendt inden de ender med at fylde for meget.

Dette er nemmere sagt end gjort men når de tanker du får til f.eks svømning eller gymnastik, så vend dem om til: ville jeg tænke sådan om dem? Det ville jeg nok ikke så hvorfor skulle de så tænke det om mig, du kan også vende det til: jeg er mig, og jeg er god nok som jeg er.

2. Telefonen er en magthaver og den styre meget af vores liv.

Det at du er bagud i med dine lektier/afleveringer er selvfølgelig ikke den bedste ting af dem alle for det skal jo indhentes på et tidspunkt. Men hvis motivationen ikke er der så er det svært også er det nemmere at kigge over på mobilen, og når man så er der kan man jo ligeså godt tjekke snappen og insta osv…

Hvis det f.eks er fordi at du synes at det er svært at overskue, så snak med din pågældende lærer, mange lærer er meget forstående og måske vil de være villige til at lave en intern aftale.

Du skriver at du føler at dine forældre osv… nærmest hævner sig på dig, sådan tror jeg bestemt ikke at det er ment, jeg tror ligeså meget at det kan være for at se om det kan motivere dig til at blive færdig med lektierne så du kan komme ned og være en del af hyggen og fællesskabet.

  • 🐝, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat