Brev

Jeg føler mig overskygget af min bror

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Forstår dig virkelig godt!
Det er sikkert mega frusterende, du er på ingen måde et dårligt menneske.
Alle har svært ved bare lige at opgive en vane, men sammentidig tror jeg at du må prøve at forstå din bror, når han ikke er hjemme så tit, har han måske brug for bare at slappe af, og snakke med familien uden at han skal tænke på andet:)
Men hvis du har det meget svært med det, syntes jeg at du skal snakke med dine forældre om det, og forklare dem at du faktisk har det virkelig svært med det!
Du kunne også prøve næste gang at de sætter dig til en huslig pligt og spørge din storebror om han ikke lige kan hjælpe:))
Håber det gav mening og hjalp!:)

  • Pige:)), Pige, 14 år

Hejsa
Selv kender jeg til denne følelse, det at føle sig overskygget, og det gør dig bestemt ikke til et dårligt menneske. Der burde ikke være sådan en forskel mellem dig og din bror, så det skal dine forældre hjælpe med at få lavet om på. Det er rigtig godt at du har prøvet at snakke om det, men hvis dine forældre joker omkring det er du nødt til at få dem til at indse ved at fortælle dem at det faktisk fylder rigtig meget hos dig, selvom det kan være rigtig svært at få sagt, og så må dine forældre øve sig i at der skal “behandles lige” mellem dig og din bror.
Jeg håber at dette kunne være til hjælp.

  • Skyggen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat