Brev

Jeg er den udskudte

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Vi kan lide forskellige ting og vil forskellige ting i vores liv, hvis du ikke har lyst til at være ligesom alle andre i din familie, så behøves du ikke! :). Det kan være en god ide at muligvis snakke med dine forældre, eller ved familiebordet så sig til dem at du ikke vil det samme og at du føler det er mærkeligt. Det forstår de helt sikkert godt! Fortæl dem hvad du har lyst til og hvad du drømmer om, fordi så kan de forstå det. Jeg ved at jeg ihvertfald ikke har lyst til at være det samme som mine forældre eller bror, og det forstår de godt! Så længe man snakker om det og hører til hindandens interresser, så skal der nok danne sig et bånd, ligemeget om du kan lide det ene eller andet.

Håber det hjælper 🙂

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej pige,
Selv om det måske ikke føltes sådan er jeg sikker på at din familie er glade for dig. Jeg føler mig også tit overset af familien, det er mest fordi mine søskende er voksne og har brug for meget hjælp med gymnasiet osv. Tror det bliver bedre, men dig det som du har det.

  • De, Pige, 14 år

hej pige,jeg har det nogen gange på samme måde.. men vis du tager en dyb snak så er jeg helt sikker på at de forstår dig.tip: få det gjordt så du kan være glad og ikke gå og tænke på dine problemer 🙂 stort kran fra mig (10 årige pige)

  • 10 årige pige, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat