Brev

Jaloux på lillesøster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er selv indadvendt, hvor min store bror er udadvendt. Jeg bliver tit misundelig på alle de fester han tager til, og hvor nemt han har det med nye mennesker. Min klasse er ikke super god til st holde fester, så på den måde ser jeg ham tage ud og være sammen med venner osv. hver weekend.
Men jeg er også ved at komme til ro med det. Han er som han er, og jeg er mig. Det kan jeg ikke ændre. Hvis du gerne vil være mere som hende, så tag mere intiativ. Inviter nogle over osv. Der sker ikke noget hvis du ikke selv tager hånd om situationen

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat