Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jaloux på lillesøster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har en lillebror på 20, han er noget mere udadvendt og meget mindre genert end jeg er, så derfor har hans vennekreds også altid været noget større end min. Det kan jeg da godt misunde ham lidt en gang i mellem, men det er da ikke noget, jeg hader ham for, slet ikke.
Flere har allerede skrevet, at du skal snakke med din søster, det er jeg fuldstændig enig i.

  • Anonym, Dreng, 23 år

Jeg kan godt forstå dig men som flere også skriver så skal man helst ikke gå og hade hinanden som søskende, men prøve at tage en snak med hinanden. Jeg tror I kan hjælpe hinanden. Selvom du skriver hun har mange drengebekendtskaber og tilsyneladende bliver tilfredsstillet så er du trods alt to år ældre og to år mere erfaren. Du kender sikkert din krop bedre og ved også mere om hvordan det er en god ide for unge at være sammen så du kan give hende gode råd. Omvendt kan din lillesøster måske give dig gode råd om tøj og makeup og sådan noget. Tit skal der ikke så meget til før man kan forandre sig selv fra lidt farveløs til attraktiv, det har jeg i alt fald selv prøvet. Så I to søstre kan sagtens få meget ud af hinanden. Det synes jeg I skal prøve!

  • Anonym, Pige, 17 år

Jeg er selv indadvendt, hvor min store bror er udadvendt. Jeg bliver tit misundelig på alle de fester han tager til, og hvor nemt han har det med nye mennesker. Min klasse er ikke super god til st holde fester, så på den måde ser jeg ham tage ud og være sammen med venner osv. hver weekend.
Men jeg er også ved at komme til ro med det. Han er som han er, og jeg er mig. Det kan jeg ikke ændre. Hvis du gerne vil være mere som hende, så tag mere intiativ. Inviter nogle over osv. Der sker ikke noget hvis du ikke selv tager hånd om situationen

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat