Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Internet-veninder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa. Jeg har selv flere internetveninder og jeg elsker dem utrolig højt! Men en af dem bor på Fyn og jeg på Sjælland, men vi skal alligevel mødes. Jeg har også mødtes med flere der bor på Sjælland. Mine forældre havde det lidt stramt med at jeg skulle mødes med en den første gang, men de har indfundet sig med at den her form for venskaber altså godt kan betyder ligeså meget som venskaber der er blevet skabt via skole, sport eller andet. Mine forældre kender godt til hende, og selvom de synes det er underligt at have en veninde man aldrig har mødt, så ved de godt hvor meget hun betyder for mig! Jeg tænker at hvis du er bange for at de vil bede dig slette hende som ven, så lad vær med at fortælle dem om det. Men hvis I gerne vil mødes, så næ du hellere sige det til dem så i kan tage en snak om det. Jeg er sikker på at dine forældre nok skal være åbne overfor hende. Selvom de ikke er så vant til internetvenner og veninder, som dem på vores alder er. Jeg håber det kunne bruges❤️

  • LonelyGirl55, 14 år

Hej! Jeg har en internetveninde som bor på Fyn, og jeg på Sjælland! Sig det til dine forældre alligevel, og præsenter hende til din forældre. Det gjorde jeg og jeg taler stadig med hende!

  • Anonymous, 12 år

Hej! Jeg har massere af venner, som er på internettet. Jeg er sikker på, at hvis dine forældre er glade for dig, at de vil forstå dit venskab imellem dig og din veninde.

  • Anonymous, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat