Brev

Ingen top

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hey!
hvis du er bange for at spørge direkte, så spørg hende på en lidt anden måde.
sig fx du godt kunne tænke dig en ny trøje eller et par nye bukser.
når i så er i butikken, kan du jo spørge hende om du ikke også måtte få en top, prøv og så at begrunde (fortælle hende) hvorfor du har burg for den.

håber du kan bruge svaret!

  • rox, Pige, 14 år

Hej
Er på alder med dig og kender det. Har stadig ingen top. Jeg synes du skal følge dit hjerte. Er du klar? Jeg synes at det er sejt hvis man ikke er som alle andre, det er det mest behagelige, det bliver nemlig svært i længden. Du er unik. Lad være med at være som alle andre, du bliver bare kedelig. Hvis du ikke vil have at man kan se dine bryster gennem de tøj kan du vælge at bruge en sort undertrøje.
Jeg synes du er sej!
Hilsen mig.

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej jeg er også næsten 12 alså min mor kom bare og sage tror du ikke snart du skal til at have nogle toppe selvom jeg har nogle bruger jeg dem ikke vær dag men hvis jeg var dig ville jeg sige det til din mor bare lige ud hun vil helt sikkert forstå dig ❤️

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat