Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen kan lide mig?

Hey, er en pige på 11, jeg har brug for hjælp!!!

 

I skolen er der ingen der taler til mig ingengang en der kigger på mig og det har påvirket mig meget så hvis jeg får meget opmærksomhed bliver jeg på en måde trist men også sur.

 

Min gamle bedste og eneste ven, fik mig til at sige alle mine hemmeligheder til hende og nu bruger hun dem imod mig og selvfølgelig skal hun også lige sige at uden mine kontaktlinser (som ingen ved jeg har) er jeg blind som en muldvarp og hun slår mig også og bare gør mig ked af det hver dag…

 

Og derhjemme har jeg ingen at snakke med min mor døde i en bilulykke og min far arbejder 24/7 og jeg er enebarn så hjælp mig!!????

 

Hvad kan jeg gøre for at blive set uden for meget opmærksomhed det er sikkert umuligt men plzz bare prøv

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Nu ved jeg ikke om du læser det her råd. Men hvis du har et godt forhold med en eller flere af dine lærer så brug dem! Jeg har nogen fantastisk lærer som har hjulpet mig igennem rigtig meget! Ikke af det er blivet bedere men de har hjulpet mig så meget de kunne!
Og så ( undskyld mit sprog) men Fuck hende der veninden, du kan finde meget bedre!

  • Anna583b, 14 år

Hej jeg kan godt se du har det svært men måske skal du sige det til en lære på skolen eller måske kan de bedste fir dig at skifte skole og så kan du måske få kogle nye venner og du kan måske starte til en fritidsinteresse og få venner der igennem

  • Annesofie, 15 år

Hejsa.
Det lyder ikke til at du har det for godt. Vi alle har nogle tider, hvor vi virkelig ikke kan se noget positivt i livet, men det skal ikke få dig ned. Jeg er sikker på at der er nogen der kan lide dig, de siger det bare ikke. Der er meget folk skjuler, og meget man ikke ved om folk. Selvom det kan ligne at folk ikke tænker på dig, kan det være at der er flere end du tror. Synes du skulle få dig en god og lang snak med din “veninde” fortæl hende hvordan du har det, og hvis hun ikke vil aceptere, eller gøre noget ved at du er lidt nedtrykt, så skal du ikke være sammen med hende <33

  • Anonymous, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat